2013-03-17 00:08:51• hírek • Astronet

Napi horoszkóp: Bak - Nem kellene mindenért idegeskednie

Napi horoszkóp március 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Egy távoli rokona, vagy ismerőse sokat gondol önre. Ezért aztán nem is véletlen, hogy önnek is az eszébe jut, és végre fel is hívja őt. Ez a beszélgetés talán egy életre emlékezetes lehet. Olyan mélységeket érint.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ezen a hétvégén végre megengedhet magának egy kis luxust. Eddig folyton a fogához verte a garast, itt az ideje, hogy végre áldozzon magára egy kicsit. Fürdő, masszázs, pedikűr, fodrász, mozi, színház, ma minden belefér!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A váratlan, be nem jelentett vendég jelenti az igazi örömöt önnek. Annál is inkább, mert ez egyben azt is jelenti, hogy ön bárkit, bármikor szívesen lát, ezért sokan csak úgy felugranak önhöz. A nyitott ház jó szokás, tartsa meg!

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Jól teszi, ha ellenőrzi az otthonában működő gépeket. Ma különösen a vizes dolgokkal gyűlhet meg a baja. A tetőre sem árt ránézni: a télen megsérülhetett a cserép, vagy kémény, ami kalamajkát, de legalábbis beázást okozhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A mai napon különösen erős, és nagyon pozitív kisugárzással ruházzák fel a csillagok. Ennek hatására még olyanok is felkeresheti, akiket nem is igazán kedvel. Használja ki a lehetőséget, és fordítson a viszonyukon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Régóta tervez már egy összejövetelt, amit a mai napon szinte spontán módon, de sikeresen nyélbe is üthet. A beszélgetés nem elsősorban szakmai, üzleti dolgokról folyik, de mégis hasznos lehet. Vegye át az irányítást!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Új energiák áramlanak be az életébe, és ezt ön is egyre erősebben érzi. Jól teszi, ha átengedi magát a hatásoknak, és erejükkel fordít a sorsán. Ha ellenáll, ha ragaszkodik, akkor ez most düh formájában nyilvánulhat meg. Változzon!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Jól teszi, ha a mai napját a pihenésnek áldozza. Ez alól csupán az adhat felmentést, ha a saját egészsége érdekében mozdul meg. A sport is csak akkor jó azonban, ha figyelembe veszi jelenlegi fizikai állapotát, esetleges nehézségeit.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Kedvező az idő az utazásra, kimozdulásra. Egy kirándulás, ha más nem mindenképpen időszerű. A szemébe jutó megnövekedett fénymennyiség úgysem engedné, hogy otthon üljön. Ami eddig szórakoztató volt, most idegesítheti. Ki a zöldbe!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Nem kellene mindenért idegeskednie. Egyetlen embert sem tud megváltoztatni, csakis önmagát. Erre most különös felhívást kaphat a sorstól. Egy régi kapcsolat talán megszakadhat, de ez lehet az ára egy újnak.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Olyan barátokkal találkozhat a mai napon, akikkel végre meg tudja beszélni azokat a gondjait, amik most nyomasztják éppen. Anyagi téren is segítséget nyújthatnak, de elsősorban tanácsaikkal, nem pénzzel. Ne kérjen kölcsön!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Túl sok energiája van, és ezt a nonstop otthon üléssel aligha tudja levezetni. Ezért tervezzen mára több szabadég alatti programot. Most már az edzőterem sem olyan vonzó. Inkább laza sétára, beszélgetős túrára készüljön!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: